Клизма от Силикон 2л: Ревю на Клизмен Иригатор

Клизма от Силикон 2л: Ревю на Клизмен Иригатор



Здравейте, аз съм Цеци и в това видео ще направим ревю на тази клизма. Не случайно съм известна като Цеци Клизмата, защото аз разбирам всичко от клизми. Така, че ако имате здравословни проблеми, можете да ги разрешите с помощта на тази клизма, която може да се поръча от Klizma.bg .

Сега да направим кратко ревю, за да видите всички предимства на този уред. Първото е, че клизмата е напълно готова за ползване. Иригаторът има тази изключително здрава, не може да се разкъса по никакъв начин... много здрава торба. Този Клизмен апарат е от много здрав силикон, много устойчив на температура и атмосферни влияния. А вижте и куката колко е здрава и голяма. Тя е стоманена и облечена с протектираща пластмаса. Куката може да се закачи в едната или и в двете дупки на клизмения съд. Аз лично я закачам само в едната дупчица, защо? Защото когато си правя клизменото прочистване в къщи аз слагам енемата на нивото на кръста ми и искам да си правя доливки. И тази клизма е 2 литра, но тя побира 2 л и 200 гр. Аз я пълня до самия ръб с вода, супер гореща вода, която после изстива и аз лягам на пода за да си правя клизмо - терапията. Силиконовата клизма е супер удачна за тази дейност. 

Между другото тези уреди се наричат иригатори, но ние им казваме клизми за по лесно. Също може да се нарече Клизмен иригатор. Не ги продават в аптеката и е много рядко да се намери клизма с такова добро качество! Това е най-високото качество, което го има на пазара на много добра цена. Този силиконов уред струва 70 лв от Клизма.бг.

Нека преминем към маркуча. Той е отново устойчив, като самата клизма, дърпам го, сгъвам го и веднага се изправя. Виждате, че ако го сравним с един обикновен PVC Клизмен маркуч със силиконов такъв просто няма база за сравнение. Пластмасовият маркуч при най-малкото сгъсване си остава прегънат и трябва да го чакаме дълго време или да го изправяме с пръсти. А силиконовият се самоизправя.

Друга особеност на Клизмата от Силикон е , че идва с плавен стопер с винтче . Какво означава това? Той може да се променя както искате. Можете много лесно да регулирате хода на водата и клизмената течност.  

Друго предимство е мекия накрайник, който е изключително удобен. Много хора предпочитат само него, защо? Защото той почти не се усеща докато е вътре. Докато обикновения накрайник за клизма е пластмасов и твърд и по-се усеща докато влиза. Виждате мекият накрайник същевременно е много здрав, гъвкав, устойчив и мекичък. Правейки клизма с него няма да усетите нищо. Дупчицата му е отстрани, не е точно на върха. Има си свързващи звена, които са много важни за сглобката на уреда. 

Какво друго харесвам в тази клизма. Мога да я ползвам за абсолютно всички видове терапии: за маслена, водна, за кафе. Може да се измие и изчисти лесно с гъба и сапун. Няма никакъв проблем миете съдчета от вътре и отвън както миете чиния или друга посуда. Така се поддържа чиста вашата клизма и може да ви служи дълги години. 

Тази клизма мога да я взема на път, когато пътувам. Тя идва в устойчиво наелонче със ципче. И я слагам в наелонката и ето така я взимам на път, като мога да я сложа в дамската си чанта. Това нещо е много компактно и не заема място в чантата ми. Тя идва в 3 различни разновидности. Тази може да събере 2.3 литра. Другата е лилавия вид, която събира 3 литра течност. Ето вижте разликата в капацитета. И което е най-хубавото може да дойде в 4 литров размер. 

Вие си решете кой иригатор е най-добър за вас. За мен лично 2 литра са достатъчни. Не забравяйте да посетите клизма.бг и да си купите най-добрия иригатор за вас. Тъй като това е най-добрата инвестиция във вашето здраве. 

Назад към блога

Оставяне на коментар